Leona Machálková přijde o balík peněz? Stopy vedou až k vysokým politikům!

Leona Machálková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. února 2018 16:48

Bývalá partnerka zesnulého Bořka Šípka Leona Machálková se zřejmě nedočká takového dědictví, jak by si představovala. To se totiž musí rozdělit hned mezi několik lidí.

Slavný architekt Bořek Šípek zemřel před dvěma lety a zanechal po sobě pěkné dědictví, o to se ale bude muset Machálková podělit. Není na něj totiž ani zdaleka sama.

Velká část připadne jeho synovi Arturovi, kterého má právě se zpěvačkou Machálkovou. Podle Blesku by měl dostat například chalupu na Svitavsku.

Tím ale dědictví ani zdaleka nekončí. Artur by také měl zdědit část podílu z luxusní vily v pražských Vokovicích, několik pozemků a finanční hotovost.

Arturovi je zatím patnáct let, a tak se o vše postará Machálková, nicméně nebude sama. Artur totiž není jediným Bořkovým synem, z předchozího vztahu má Dalibora a Milana.

Ti například zdědili architektovu sklárnu v Novém Boru. Na tu ale má autorská práva Šípkova milenka Iveta Stanislavová. A ta v současné době randí s exministrem kultury Danielem Hermanem.

Otázkou proto zůstává, jak celé dědictví vlastně dopadne a kdo si z něj co odnese. Pravdou ale je, že ačkoliv je Machálková podle svých slov ráda za to, jak se věci mají, ona sama toho zřejmě moc nezdědí.

Témata: Leona Machálková Bořek Šípek