Moderátor Hauptvogel sončil po nehodě v nemocnici!

Tomáš Hauptvogel

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. února 2018 13:56 | Aktualizováno: 7. února 2018 14:21

Primácký moderátor Tomáš Hauptvogel musel opět na operaci. Poté, co před třemi lety boural na motorce, si poškodil předloktí a nohu, odkud mu lékaři vyndávali železo.

Hauptvogel měl počátkem roku 2015 vážnou nehodu na motorce. Nedostal tehdy přednost a srazil se s osobním autem.

Náraz ho vymrštil z motorky a musel podstoupit několik operací. Po hospitalizaci byl propuštěn do domácího léčení a vrátil se na obrazovky.

Po roce a čtvrt mohl konečně odložil berle a nyní, téměř po třech letech, nastal čas na demontáž některých želez z těla.

"Rozhodnutí padlo na dlahu z ulny, tedy z předloktí, a z nohy. Věřím, že mě po vybrání železa z nohy přestane bolet prakticky každý krok. Kov se totiž dostává až ke kotníku a při chůzi proto kotník cítím při každém došlapu,“ prozradil pro Super Tomáš.

Teď ale bude muset opět chodit o berlích a brát tišící léky. "Operace se zdařila, a dokonce pacient přežil. Bez injekcí proti bolesti to ale nejde. Přeci jen to byly poměrně velké kusy materiálu a tím pádem i poměrně velké jizvy," dodal moderátor.

"Na ruce zase přes kůži nahmatám šrouby, které drží dlahu. Stačí se trochu klepnout třeba o roh nebo o stůl a rána se přenese rovnou do kosti. Věřím, že bez želez bude veseleji, ale v nejbližších dnech budu muset opět chodit o berlích. Snad už naposledy,“ doplnil.

Témata: Tomáš Hauptvogel