Marek Lambora: Dávají ho dohromady s Burešovou, jenže… Už je ruka v rukávě?

Marek Lambora 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 14:41

Marka Lamboru dávají diváci seriálu Slunečná dohromady s kolegyní Evou Burešovou, jenže v jeho případě už je možná ruka v rukávě. Objevily se totiž spekulace o jeho údajném vztahu s jinou kráskou.

Marek Lambora v posledních měsících poznává nový aspekt popularity, která souvisí s jeho účinkováním v divácky oblíbeném seriálu Slunečná. Jeho postava tam tvoří pár s tou, kterou ztvárnila Eva Burešová. Oba teď na vlastní kůži poznávají, že oddělit seriál od reality je někdy komplikované.

Někteří fanoušci jim totiž dávají najevo, že to by měli dát dohromady i v osobním životě. Burešová je přitom zadaná, zatímco Lambora je od loňského rozchodu s jednou hereckou kolegyní sám. Teď se ale přece jen objevily jisté spekulace.

Podle webu ahaonline.cz existuje podezření, že herec má něco s Českou Miss pro rok 2016 Andreou Bezděkovou. Oba totiž s denním odstupem od sebe zveřejňují na sociálních sítích fotografie ze stejných míst.

Modelka se ke spekulacím vyjádřila následovně. „ S Markem se známe. Nevídáme se, v době, kdy byla karanténa, lidé často navštěvovali stejná místa a nic to neznamenalo,“ řekla zmíněnému serveru, zatímco Lambora to přešel mlčením.

Témata: Marek Lambora Andrea Bezděková