Agáta Prachařová: Ostrá slova o „přiblblé“ modelce!

Agáta Prachařová se sestrou Kordulou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 16:06

Agáta Prachařová má s modelingem spoustu zkušeností, protože se mu nějaký čas věnovala. Evidentně by toto povolání ale nikomu moc nedoporučovala, natož pak vlastní sestře Kordule, která ještě o budoucnosti jasno nemá.

Agáty Prachařové je v posledních dnech v médiích všude plno, ale na jejich stránkách se nyní objevuje i její nezletilá nevlastní sestra Kordula, která v Izraeli, kde s jejich společnou maminkou žila, vyrostla do krásy.

Nabízí se proto scénář, zda se nevydá ve stopách staršího sourozence. Agáta se totiž modelingu věnovala, také se zúčastnila celostátní soutěže krásy. Mladší sestře by to ale nedoporučila. Podle ní by se mělo věnovat něčem úplně jinému.

Moderátorka si myslí, že Kordula by měla studovat, zvlášť když má možnost v Izraeli chodit na mezinárodní školu. „Je to určitě lepší věc než dělat přiblblou modelku v České republice,“ prohlásila Prachařová pro web extra.cz. Sama ale řeší spíš výchovu svých dětí.

„Je to úplně jiné. Kryšpínovi je úplně všechno jedno. Mia je taková důsledná. Pořád chodí a zavírá dveře nebo skříně, uklízí, srovnává si oblečení. A ti chlapi jsou v tomhle mimoni. Je to diametrálně jiné,“ konstatovala dvojnásobná maminka.

Témata: Agáta Hanychová