Bolek Polívka: Zazáří po boku hollywoodských hvězd!

Bolek Polívka 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 14:19

Česká kinematografie opět zlákala slavné hollywoodské hvězdy. Po filmu Nabarvené ptáče je tu další snímek, kde se společně s herci ze zámoří má objevit také Bolek Polívka. O jaký film jde?

V Česku dosáhl Bolek Polívka prakticky všeho, co by vás napadlo, a to na poli divadla, televize i filmu. Nebo se pleteme? Nově připravovaný snímek bude mít zcela jistě výjimečné místo i v rámci jeho filmografie.

Právě probíhajícího projektu si všimli i u sousedů na Slovensku, píše o něm web cas.sk. Dlouho očekávaný český film Za oponou života režiséra Dalibora Stacha totiž láká přinejmenším na dvojici hollywoodských hvězd.

V dramatu s prvky fantasy se dle serveru objeví např. kanadsko-americký herec Brendar Fraser známý z filmu Mumie nebo Marcia Cross, kterou proslavila role v seriálu Zoufalé manželky. Po jejich boku se pak objeví právě Polívka.

Diváci si však budou muset ještě nějaký čas počkat, protože do příprav zasáhla koronavirová pandemie. Původně plánovaná letošní premiéra se neuskuteční, uvedení filmu bylo odloženo na příští rok.

Témata: Boleslav Polívka