Monika Bagárová je i po týdnu plná dojmů: Je to zázrak!

Monika Bagárová porodila 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 13:40

Monika Bagárová je i po týdnu plná dojmů z porodu svého zatím jediného potomka. Dcera Rumia, která dostala jméno po babičce z tatínkovy strany, přišla na svět minulou středu. Co k tomu zpěvačka říká?

Již týden poznává Monika Bagárová radosti i strasti mateřství. Minulou středu se stala maminkou malé dcerky, kterou má s uzbeckým MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. Od víkendu je pak s novorozeným dítětem doma.

Když Rumia spinkala, našla si sympatická zpěvačka konečně chvíli na první vyjádření do médií. „Je to nádhernej pocit a obdivuji všechny ženy, které ať už přirozený porod, nebo císař zvládly. Myslím, že jsme všechny bohyně,“ vzkázala prostřednictvím webu extra.cz.

Je známo, že Monika byla ten druhý případ, podle dostupných informací se vzhledem k menším komplikacím rozhodla předčasně rodit císařským řezem. „Je to celé zázrak a stále nemůžu ani uvěřit tomu, že mám u sebe zdravé krásné miminko,“ svěřila se porotkyně právě skončené řady SuperStar.

„Strašně krásně se o nás starali v porodnici, skvělá byla i moje maminka, která tam se mnou byla celý pobyt a pomáhá mi i teď. Je to poklad. Mám skvělou mámu, doufám, že budu i já tak skvělá pro Ruminku,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová