Ivana Gottová zaslouží… Na mši pro Pilarovou zazněla nečekaná slova!

Ivana Gottová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 11:44 | Aktualizováno: 7. června 2020 21:24

O Ivaně Gottové v posledních měsících není moc často slyšet, její jméno ale ve středu zaznělo na zádušní mši za zesnulou Evu Pilarovou. Jaká nečekaná slova zazněla z úst kněze?

Na konci března se Ivana Gottová ozvala na sociální síti se vzkazem, v němž uvedla, že „dobře ví, jak láskyplnou péči, či výpomoc druhých, senioři ocení“. Všichni fanoušci si to ihned spojili s tím, jak se v posledních měsících života starala o nemocného manžela Karla Gotta (†80).

Včera se ovšem ukázalo, že jí nejsou lhostejné ani osudy lidí, kteří nejsou z její vlastní rodiny. Jméno vdovy po legendárním zpěvákovi totiž zaznělo ve strahovské bazilice na zádušní mši za zesnulou Evu Pilarovou (†80).

„Poděkování patří Ivaně Gottové a její mamince za starostlivost, péči a pomoc při zajišťování lékařské pomoci,“ zaznělo dle webu blesk.cz z úst kněze během mše. Ivana se snažila pomáhat i neméně slavné kolegyni svého muže.

Gottová podle dostupných informací nechyběla na březnovém pohřbu Pilarové, který proběhl jen pár dní po její smrti jen za účastni rodiny a několika nejbližších přátel. Vyšší účast tehdy neumožňovala opatření proti šíření koronaviru.

Témata: Ivana Gottová Eva Pilarová