Jaroslav Uhlíř se neztratil?! Kamarád řekl, jak to podle něj bylo!

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 11:05

Pondělní pátrání po údajně ztraceném hudebníkovi Jaroslavu Uhlířovi sledovalo s napětím celé Česko. Strach měli určitě i jeho kamarádi, i když někteří z nich byli od začátku na pochybách. Jeden z nich se rozhodl promluvit.

V pondělí byl několik hodin nezvěstný hudebník a skladatel Jaroslav Uhlíř, kolem celého bizarního případu je ale stále mnoho nejasností. Ani po třech dnech nikdo pořádně neví, co se stalo, a tak se pracuje jen s domněnkami. Podle jeho kamaráda možná šlo jen o nedorozumění.

„Jarda je pořád takový. Oni z toho dělají teď vědu, ale on byl vždy roztržitý profesor,“ řekl webu expres.cz Vladimír Suchý, podle kterého sice muzikant má vždy tužku a noty, na všechno ostatní ale musí dávat pozor jeho žena.

Kamarád verzi, že se Uhlíř ztratil, nevěří. „Myslím si, že je to nafouknuté. Už má svůj věk. Má lepší a horší dny. Je to zamyšlený muzikant. Bylo běžné, že jsme spolu seděli a najednou začal psát noty,“ vysvětluje.

Suchý hudebníka naposledy viděl krátce před začátkem nouzového stavu kvůli pandemii koronaviru a dobře si na to pamatuje. „Byl naprosto v pořádku,“ vzpomíná.

Témata: Jaroslav Uhlíř