Eva Pilarová (†80): Tajemství ODHALENO! Milovala to!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 9:41

Česko se ve středu naposledy rozloučilo s legendární Evou Pilarovou, kterou na poslední cestě neustále provázela jedna konkrétní barva. Proč tomu tak bylo? Už to víme.

Rodina, přátelé i fanoušci měli včera možnost se ve strahovské bazilice naposledy rozloučit s Evou Pilarovou (†80), zpěvačkou se zlatým hlasem v hrdle. Právě tato barva ji na poslední cestě stále provázela.

Nešlo si nevšimnout zlaté urny, kterou si po obřadu znovu odnesl vdovec Jan Kolomazník. Podle očitých svědků do ní navíc během mše zašeptal následující slova: „Brzy půjdu za tebou, nic mě tu nedrží.“

„Eva zlatou barvu milovala,“ prozradil webu blesk.cz sám Kolomazník. Právě on také nechal zhotovit na smuteční obřad pro přátele dvacet speciálních černých roušek, na kterých bylo zlatým písmem uvedeno Eva.

Zlatá barva provázela už březnový pohřeb, který proběhl v době nouzového stavu jen za účasti rodiny a nejbližších přátel. „Do rakve jsem dal Evě její oblíbené zlaté šaty a boty. Odchází jako zpěvačka, kterou taky celý život byla,“ uvedl tehdy vdovec.

Témata: Eva Pilarová