Zemřel Milan Černohouz (†77): Dcera promluvila!

Milan Černohouz

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 9:04

V tomto týdnu zemřel výrazný zpěvák Milan Černohouz, kterého sice trápily zdravotní potíže, přesto bylo jeho úmrtí pro spoustu lidí překvapením. Jak na něj bude vzpomínat jeho dcera?

Jak vás stars24.cz informoval, v pondělí zemřel ve věku 77 let zpěvák a nekorunovaný král televizních silvestrů Milan Černohouz. Nevěnoval se pouze hudbě, ale také podnikání, v Praze vlastnil vyhlášenou vinárnu.

Černohouz dle dostupných informací v poslední době bojoval s Alzheimerovou chorobou, jak navíc prozradil jeho dcera, trápily ho také velké problémy s chůzí. „Byly to pozůstatky jeho sportovní minulosti, a hlavně dvou velkých bouraček,“ řekla webu ahaonline.cz Barbora Kinská.

„Poprvé opilý řidič autobusu vrazil do zdi a tatínek měl pak problémy s páteří. Podruhé havaroval na vyhlášeném nebezpečném místě na dálnici D1 u Humpolce cestou z koncertu,“ dodala dcera s tím, že to byl „nejlepší táta a báječný dědeček“.

Zpěvákův věrný kamarád Břeťa Čaňo serveru potvrdil, že Černohouz zemřel poklidně ve spánku doma ve svém bytě. Právě on se o hudebníka poslední tři roky staral a pravidelně za ním docházel.

Témata: Milan Černohouz