Dominika Gottová má zadní vrátka: Myslí při tom na tátu!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 8:31 | Aktualizováno: 4. června 2020 16:19

Sehnat práci v době krize nebude vůbec jednoduché, Dominika Gottová naštěstí takové starosti řešit nemusí. Má totiž hned dvě zaměstnání najednou. V jednom z nich navíc neustále myslí na zesnulého tatínka.

Dominika Gottová se minulý týden konečně vrátila do své hlavní práce v baru, který se nachází v obchodním centru v Praze. I když nestrádala ani v době neplánovaného volna v době koronaviru, protože zaměstnavatel jí platil 80 % platu, je za to pochopitelně ráda.

Nejstarší dcera slavného zpěváka se ale obává budoucnosti v tomto zaměstnání. Bar byl totiž závislý na zahraniční klientele, na nějaký příval turistů do České republiky to ale zatím nevypadá. Možná právě proto učinila zajímavé rozhodnutí.

Dominika si nechala i druhou práci, kterou má shodou okolností v tom samém obchodním centru. „Ponechám si obě místa, a když budu mít volno v baru, půjdu prodávat za pult. Ta práce mi totiž připomíná tatínka,“ vysvětlila webu blesk.cz.

„Měli jsme spolu takový rituál. V lahůdkách jsme nakoupili spoustu různých vzorků všeho možného a pak je rozložili na Bertramce v kuchyni a rovnou z papíru se sklenkou vína ochutnávali a povídali si,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová