Jiřího Pomeje (†54) v sobě nezapře: Andrea prozradila, co zanechal dceři!

Jiří Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 21:02

Geny hrají u dětí důležitou roli. Platí to i v případě Aničky Pomeje, alespoň to tvrdí její maminka Andrea. Vdova po známém herci prozradila, jak moc se její dcera potatila.

Je to rok a tři měsíce, co Jiří Pomeje (†54) podlehl zákeřné rakovině. Ze světa tehdy odešel nadaný herec a komediant, což spoustě lidí bylo pochopitelně líto. On tu ale po sobě přece jen něco zanechal. A tentokrát není řeč o dluzích…

Tyto finanční závazky pochopitelně dělaly starost vdově, Andrea Pomeje se s nimi ale s právní pomocí dokázala nějak vypořádat. Dýdžejka nyní prozradila, že její muž tady s námi pořád tak nějak je.

Dcera Anička se totiž potatila. „Dcera je pěkný kvítko. Má být po kom. I když jsem si vždycky říkala, že rozhodující je výchova, Anička geny opravdu nezapře,“ prozradila sympatická tmavovláska webu extra.cz.

„Jirku má v sobě až neskutečně. Je extrovertní, ráda přehrává, umí skvěle na city. Už jako malá to má takhle vymakané,“ dodala Andrea o hereckém nadání dcery. Třeba se tedy jednoho dne vydá v tatínkových šlépějích.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje