Adam Mišík dramaticky změnil vzhled: Fanoušci nevěří vlastním očím!

Adam Mišík 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. června 2020 17:53

Zpěvák Adam Mišík se změnil k nepoznání! Svěřil se do rukou svého kamaráda - kadeřníka Jirky Prágra, který se na hudebníkově hlavě opravdu vyřádil! Někteří fanoušci měli dokonce problémy Adama poznat!

Zpěvák Adam Mišík se dramatických změn vzhledu opravdu nebojí. O tom se ostatně jeho fanoušci mohli přesvědčit třeba v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Nezapomenutelná byla především jeho proměna v Miley Cyrus.

Výraznou proměnu absolvoval i teď. A se svým novým vzhledem se pochlubil na sociálních sítích. „Draco Malfoy hadr,“ okomentoval svou novou podobu na instagramu. A opravdu – Adam vypadá jako známá postava ze ságy o čaroději Harrym Potterovi! „Zmijozelův dědic. Pecka,“ pochvaluje si jedna z jeho fanynek.

Dalším spíš připomíná jiného známého hudebníka. „Ty kraaso, na první pohled jsem si byla jistá, že je to Machine Gun Kelly, to stejné řekla i moje sedmiletá dcera. Vůbec jsme tě nepoznaly, vypadáš hustě,“ přiznala další fanynka, které Mišík připomněl amerického rappera.

Dalším pak připomněl Martina z legendární chlapecké skupiny Lunetic, či postavu z Her o trůny, konkrétně z rodu Targaryenů. Většině příznivců se Adamova proměna líbí. „Wow, pěkná změna, je to fest dobrý,“ sklízí komplimenty mladý zpěvák.

Někteří by ale byli raději, kdyby se Adam vrátil k původní zrzavé barvě. „Není to špatný, ale tvoje přírodní je lepší,“ vzkazuje mu jedna z diskutujících.

Témata: Adam Mišík