Vondráčková a Plekanec: NOVÉ DETAILY rozvodové bitvy!

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 13:50 | Aktualizováno: 4. června 2020 11:58

Budou to brzy dva roky, co Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec oznámili rozchod, jenže tím to zdaleka neskončilo. Až v těchto dnech se objevily nové detaily jejich rozvodové bitvy. Jak to bylo?

Oba už žijí spokojený život bez toho druhého, on má dokonce dítě s novou partnerkou. Až teď ale vychází najevo, že rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se táhl déle, než se myslelo. Bývalí manželé ho společně oznámili v září 2019, jenže celé to bylo trochu jinak.

Jak píše slovenský web pluska.sk, ze zjištění deníku Blesk vyplývá, že o měsíc později, tedy v říjnu 2019, ještě sepsali notářská zápis, v němž prohlásili, že „dosud trvá jejich manželství“. Dokumenty dokazují, že rozhodnutí kanadského soudu tehdy ještě nenabylo právní moci a nemohlo být v Česku uznáno.

Stalo se tak až poté, co se ten samý měsíc v Praze dohodli na rozdělení majetku. Plekanec měl dle serveru dosáhnout svého, když Vondráčkové přenechal pražský byt v hodnotě 25 milionů korun, který pro rodinu zakoupil v roce 2013.

Do výlučného vlastnictví herečky a zpěvačky se měl byt dostat až 7 měsíců po prvním verdiktu kanadského soudu v dubnu letošního roku. Podle odborníka mohly prodloužení celého procesu způsobit případné námitky.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec