Monika Bagárová: Dojemné vyznání týden po porodu!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 11:40

Monice Bagárové se před týdnem zásadně změnil, protože se stala maminkou malé dcerky. Přesto nezapomíná na další důležité osoby, které v něm v poslední době měly svou roli. Čtyřem takovým lidem věnovala dojemné vyznání.

Přesně před týdnem ovládly Moniku Bagárovou pocity štěstí. Sympatické zpěvačce a jejímu partnerovi Makhmudu Muradovovi se předčasně – asi s týdenním předstihem – narodila dcera Rumia.

Moniku pochopitelně ihned zaneprázdnily mateřské povinnosti, což byla však svým způsobem čára přes rozpočet pro televizi Nova. Pokud by totiž rodila v termínu, ještě by stihla nedělní přímý přenos finále SuperStar. Takhle na něm nakonec byla přítomna jen na dálku.

Někdejší účastnici a nynější porotkyni soutěže evidentně mrzelo, že nemohla zasednout za jeden stůl se čtveřicí svých kolegů. Paľu Haberovi a spol. alespoň v úterý věnovala dojemné vyznání, které zveřejnila na instagramovém profilu.

„Bylo mi nesmírnou ctí. Jedno obrovské děkuji, že jsem se mohla stát součástí. Už teď mi chybíte,“ vzkázala na sociální síti novopečená maminka, které bezpochyby přišla od všech porotců gratulace.

Témata: Monika Bagárová