Těhotná Veronika Arichteva: Tajemství jména dítěte! Jako Bagárová?

Veronika Arichteva 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 8:33

Veronika Arichteva před několika týdny oznámila šťastnou novinu, že je těhotná. Od té chvíle evidentně nijak neztrácí čas a přemýšlí nad vším možným, co s tím souvisí. Dokonce už s manželem mají i jméno dítěte.

Neobvyklá křestní jména dětí jsou u českých rodičů stále populárnější, naposledy jsme se o tom přesvědčili u Moniky Bagárové, které se dcera Rumia narodila přesně před týdnem. Exoticky znějící jméno nejspíš bude znít i v další známé domácnosti.

„Dlouho jsme se nemohli dohodnout, nakonec jsem souhlasila, že vzhledem k příjmení, to bude balkánské jméno. Není to po nikom z rodiny Bisiho, jako u Moniky Bagárové, prostě jsme se tak rozhodli,“ prozradila webu blesk.cz Veronika Arichteva.

Oblíbená herečka vstupuje do šestého měsíce těhotenství, z čehož se dá usuzovat, kdy se konečně zadařilo. Bylo to o Vánocích. „Zřejmě ano, nebo to je dáreček po silvestrovské noci. Každopádně nás oba překvapilo, jak to šlo rychle,“ svěřila se.

„I když se o mém jináči dlouho spekulovalo, tak jsem byla jen tlustá a my se vlastně nesnažili. Pořád jsem upřednostňovala práci, až najednou to prostě přišlo,“ dodala někdejší účastnice taneční soutěže StarDance.

Témata: Veronika Arichteva