Režisér Jiří Menzel: V době koronaviru měl doma vzácnou návštěvu!

Jiří Menzel 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2020 16:11

Režisér Jiří Menzel se stále dává dohromady po vážném zánětu mozkových blan. V době koronavirové krize patří k těm, kteří jsou nejvíce ohroženi. Přesto k němu čas od času zavítá nějaká ta návštěva!

Jiří Menzel se stále zotavuje poté, co měl vážné zdravotní potíže. V posledních měsících se alespoň začal ukazovat na veřejnosti. Nejčastěji se objevuje v divadle, doprovod mu většinou dělá jeho manželka Olga.

Režisér také přijímá návštěvy doma. Jedním z hostů u Menzelových byl například známý divadelník, hudebník a textař Jiří Suchý. Ten se dokonce na sociálních sítích pochlubil společnou fotografií. Na návštěvu si sice vzal jednorázovou roušku, na fotce je ale vidět, že mu jen visí na uchu. 

Kromě něj a Jiřího Menzela jsou na snímku i Menzelovy dcery Anička a Eva Marie. Anniným biologickým otcem je sice režisér Jaroslav Brabec, Menzel se ale netají tím, že ji bere jako vlastní.

Fotku pořídila Menzelova manželka Olga. „Tak jsem navštívil Jiřího Menzela a fotografie, kterou pořídila jeho choť, je toho důkazem,“ napsal Suchý ke snímku, který zveřejnil na svém facebookovém profilu.

Témata: Jiří Menzel Jiří Suchý