Agáta Prachařová chystá radikální změnu? Jdu do toho, vzkázala!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 15:59

Říká se, že změna je život. Agáta Prachařová zažila v poslední době opravdu hodně změn, především v partnerském životě. Teď přiznala, že chystá další radikální proměnu. Čeho se bude týkat?

Agáta Prachařová po nedávném rozchodu s posledním přítelem nemusí svůj vzhled přizpůsobovat tomu, jestli se někomu líbí nebo ne. Hlavní je teď její názor. A dvojnásobná maminka naznačila, že o změně vizáže opravdu uvažuje.

Podle všeho by se měla týkat účesu moderátorky a někdejší modelky. Rozhodně však nečekejte výraznou změnu odstínu, řeší se spíš délka. „Ok… jdu zpět do dlouhých vlasů,“ řekla si Agáta a oznámila to na svém instagramovém profilu.

Jenže jak sama Prachařová naznačila, nemuselo by jít o jedinou změnu, i když od té druhé ji spousta lidí bezpochyby zrazuje. „Že bych začala i kouřit,“ přidala dcera herečky Veroniky Žilkové řečnickou otázku.

Je však otázkou, jestli to myslela opravdu vážně. Není to totiž tak dávno, co s kouřením cigaret podle svých slov minimálně na rok přestala. Detox vyhlásila na sociální síti koncem letošního dubna.

Témata: Agáta Hanychová