Jaroslav Uhlíř: První slova po zmizení! Je to prý hodně špatné!

Uhlíř, Jaroslav

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2020 15:47 | Aktualizováno: 5. června 2020 15:06

Pondělní policejní pátrání po známém skladateli Jaroslavu Uhlířovi skončilo dobře, hudebník už je doma u své rodiny. Vůbec poprvé promluvil o tom, jak mu je. A nezní to příliš vesele!

Pátrání po Uhlířovi vypuklo v pondělí, trvalo sice jen několik hodin, bylo ale velmi intenzivní. Skladatel byl nalezen v centru metropole. Rodina a přátelé o něj měli strach také proto, že na tom v poslední době nebyl příliš dobře. O co přesně jde ale nikdo neupřesnil.

Teď promluvil i sám Uhlíř!Pro web Tn.cz přiznal, že po psychické stránce je mu zle. Nechtěl sice o svém problému více mluvit, připustil však, že se momentálně nachází v situaci, kterou zlepší jen čas.

„Opravdu je mi špatně. Cítím se špatně. Já myslím, že tohle se musí nějak spravit samo. Já bych nerad o tom hovořil. Nechci o tom hovořit," uvedl Uhlíř, který na tom není nejlépe ani po zdravotní stránce. Před rokem prodělal infarkt a navíc bere léky na cholesterol a průchodnost cév.

Policii v pondělí zalarmovala Uhlířova vyděšená manželka Helena, která později dorazila na policejní stanici. Odtud jejího muže nakonec odvezla sanitka na preventivní vyšetření do nemocnice Na Homolce.

Témata: Jaroslav Uhlíř