Hvězda Slunečné Burešová v šoku: Tohle jí píšou! Dokonce i děti!

Eva Burešová se nechala vyfotit pro Playboy 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 14:21

Eva Burešová je populárnější než kdy dřív, co se v televizi objevil seriál Slunečná, který si diváci velice oblíbili. Popularita je ale někdy na obtíž, herečka a zpěvačka by o tom mohla vyprávět.

Eva Burešová celkem otevřeně mluví o nepříjemné stránce popularity, kterou získala díky roli v seriálu Slunečná. Mnoho diváků by si přálo, aby to představitelé hlavních rolí dali dohromady i v osobním životě. To je ale vlastně jen slabý odvar…

Herečce a zpěvačce totiž chodí spousta nepěkných zpráv na sociálních sítích. „Přijde mi neskutečné, že si někdo přečte nějaký článek o mně a tak strašně mi chtějí dát najevo, že mě nemají rádi, že i když mám zablokované komentáře najdou si třeba tři roky starou fotku, jenom aby mi pod ni napsali: Nemám tě rád a nesleduji tě,“ řekla webu super.cz.

Mamince malého syna posílají dokonce i sexuální nabídky. „Nepíší mi dospělí muži, ale velmi mladí chlapci, vlastně děti od deseti do třinácti let. Posílají telefonní čísla, adresy, dokonce i do školy, ať tam za nimi přijdu,“ prozradila s tím, že jeden chlapeček jí prý posílá věci, z nichž se jí zvedá žaludek.

„Snažila jsem se ty děti poučit i o tom, že to může být nebezpečné, protože i když píší známému člověku, neznamená to, že to nemůže být magor. A tisíce sledujících na Instagramu z vás nedělají dobrého člověka,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová