Oslavenec Karel Šíp: Na své narozeniny se neubránil dojetí!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 13:23

Mezi dnešní oslavence patří i Karel Šíp, kterému je 75 let. Jak to slaví letos, to zatím nevíme, každopádně poslední významné jubileum si užil se vším všudy. Dokonce se před pěti lety neubránil dojetí.

Karel Šíp dnes slaví půlkulaté 75. narozeniny, ale jak sám přiznává, na to slavení moc není. Na oslavu posledních kulatin si ale dobře vzpomíná. „Pochopil jsem, že pominout tuhle číslici by byl hřích. Organizace se chopila manželka, já chtěl jediné. Aby se to konalo na parníku,“ prozradil v rozhovoru pro Magazín DNES.

Proč si bavič vybral právě loď? „Nikdo nezvaný se tam nedostane, předčasně se vytratit lze jen kraulem. Sezvaní hosté – a bylo jich požehnaně, kolem sta – si ten nápad pochvalovali, neboť to dávalo všem jedinečnou příležitost chovat se nenuceně,“ vysvětluje moderátor.

Vrcholem prý tehdy bylo půlnoční překvapení. „Manželka požádala přítomné, aby se dostavili na horní palubu. Pár metrů od nás stál jiný parník, ze kterého začal lítat ohňostroj, v jehož finále vysázel na noční oblohu jméno Karel. Dojemná chvíle,“ zasnil se.

Je otázkou, jakou náladu má Šíp dnes, v den svých 75. narozenin. Jistě k němu totiž dorazila informace, že policie pátrá po jeho dlouholetém spolupracovníkovi Jaroslavu Uhlířovi. Jistě si přeje, aby ho co nejdřív našli.

Témata: Karel Šíp