Lucie Šafářová: Koho bude mít doma, až nastane konec s hokejem?

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 13:31

Lucie Šafářová už pověsila tenisovou raketu na hřebík kvůli mateřským povinnostem, její partner Tomáš Plekanec ale dál sportuje na té nejvyšší úrovni. Co má v plánu dělat, až s hokejem skončí?

Lucie Šafářová má momentálně doma profesionálního hokejistu Tomáše Plekance, kterého si v posledních týdnech užila víc než dost, protože letošní sezona skončila předčasně. Co bude bývalý reprezentant dělat, až pověsí brusle na hřebík?

Nyní se mimo jiné věnuje studiu trenérské licence. Přesto nemá jasno o tom, jestli se někdy na střídačku postaví. „Teď se odrážím od toho, že mě to baví. Hokej mám rád, ale neberu to tak, že až ta doba přijde, chci to dělat za každou cenu,“ řekl dle webu hokej.cz.

„Rozhodně mě to zajímá, ale se stoprocentní jistotou to teď neřeknu. Až ten čas přijde, rozhodnu se podle konkrétních okolností, pocitů a případných nabídek,“ vysvětlil Plekanec, který neví, jaký byl trenér.

„Těžko říct. Jedním pohledem se na to dívá hráč, ale když stojíš v pozici trenéra, je to diametrálně odlišná situace. Máš v týmu pětadvacet hokejistů, každý z nich je unikátní, všichni mají své problémy a starosti. Na tobě pak je, abys k nim přistupoval jednotlivě a dal to dohromady takovým způsobem, aby tým fungoval,“ dodal hokejista.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec