Patricie Pagáčová rázně popřela těhotenství: Tohle je důkaz!

Patricie Solaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 11:55 | Aktualizováno: 31. května 2020 21:27

Od loňské svatby si fanoušci Patricie Pagáčové dovolí čas od času spekulovat o tom, zdali náhodou nečeká miminko. Naposledy to ale herečku pořádně naštvalo. Proto se rozhodla ukázat, že to tak opravdu není.

Patricie Pagáčová dnes usedne v porotě SuperStar jako jediná žena, protože Monika Bagárová bude z dobře známých důvodů chybět. Už nyní jistě doufá, že se nebude opakovat to, co se dělo po minulém přímém přenosu.

Oblíbenou herečku tehdy pořádně naštvala otázka divačky, zdali náhodou nečeká miminko. Dotaz nechápou i některé její fanynky. „Dnes jsem četla komentáře pod vaši fotkou a zarazil mě jeden komentář, že je na vás vidět, že čekáte miminko. Tak to mi přišlo neskutečně směšné, nechápu, kde to slečna vzala, protože jste vypadala super,“ zněl jeden ze vzkazů.

Někdejší hvězda nekonečného seriálu Ulice dala jeho autorce za pravdu. „Děkuju. Já jsem to taky moc nepochopila,“ přiznala na svém instagramovém profilu.

Právě na něm zveřejnila fotografii, ze které je jasně patrné, že těhotná opravdu není. Pagáčová totiž na snímku ve cvičebním úboru názorně ukázala svou štíhlou postavu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova), Kvě 29, 2020 v 10:38 PDT

Témata: Patricie Solaříková