Monika Bagárová: Plány vzaly za své! Tady ji dnes nečekejte!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 9:05

Všechny plány na dnešek vzaly za své poté, co se Monika Bagárová stala ve středu maminkou. Dnes měla přitom ještě zasednout v porotě talentové soutěže SuperStar. Nakonec je ale všechno jinak.

Monika Bagárová se v tomto týdnu stala maminkou malé holčičky. Gratulace jí pochopitelně přišla i z televize Nova, jejímž zaměstnancům však přidělala starosti. Původní plány ohledně dnešního finále SuperStar totiž vzaly za své.

Jak již víme, sympatická zpěvačka dnes v přímém přenosu v porotě neusedne. Její místo ovšem nikdo nezaujme. Ona sama již před porodem všechny ujišťovala, že se počítá se všemi možnými scénáři.

Bagárová měla termín porodu stanovený na 4. června a původně počítala s účastí v nedělním finále hudební talentové soutěže. Nakonec rodila s týdenním předstihem, což ale není nic výjimečného.

„Je to věc, která je nepředvídatelná a rozhodne ten nahoře. Proto jsme všichni v týmu připraveni na obě dvě varianty. Bude to zkrátka překvapení pro nás všechny až do poslední chvíle,“ nechala se zpěvačka slyšet před porodem.

Témata: Monika Bagárová Superstar