Vlaďka Erbová má být rok sama: Slova o muži s velkým M!

Vlaďka Erbová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 21:19

Vlaďka Erbová je od loňského rozchodu s hokejovým obráncem Michalem Gulašim oficiálně nezadaná. Od konce vztahu přitom právě uplynul rok. Teď ale promluvila o muži s velkým M. Znamená to něco?

Vlaďka Erbová musela v těchto dnech skousnout informaci, že její poslední partner Michal Gulaši čeká s novou přítelkyní dítě. Nijak zvlášť ji to však nerozhodilo, přece jen je to už rok od rozchodu. Krátkovlasá kráska si samotu evidentně užívá.

„Ano! Jsem šťastná… Bez výčitek, bez předstírání, bez namlouvání si něčeho, že to je jinak, než to vypadá. Nevypadá. Je! Dnes je to rok, co jsem sama,“ napsala dvojnásobná maminka na sociální síti. Snad poprvé ve svém životě prý cítí vnitřní klid.

Partner po jejím boku jí zatím nechybí. „Jeden rok bez muže, muže s velkým M, kterého nehledám, který si mě najde sám. Najde si mě u dětí, kterým věnuji všechen svůj čas, když zrovna nepracuji,“ věří modelka.

„Děkuji za tento nádherný rok, který mě posunul jako žádný předtím, a jako by mě právě tento rok otevíral ty opravdu těžké, ale pravé dveře, za kterými cítím klid, jistotu a poznání opravdového života, který má trošku jiné základy, než jsem si vůbec uměla představit,“ dodala Erbová.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši