Aneta Krejčíková: Konečně přiznání o domácím porodu!

Aneta Krejčíková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 16:30

Aneta Krejčíková si před dubnovým narozením druhého dítěte pohrávala s myšlenkou domácího porodu, nakonec ale nebylo jasné, jestli na něj opravdu došlo. Nyní herečka všechno prozradila.

Aneta Krejčíková se počátkem dubna stala dvojnásobnou maminkou. Již dopředu bylo známo, že se nebrání domácímu porodu, tehdy ale nic nepotvrdila. Nyní se však rozhodla o obou porodech otevřeně promluvit.

Sympatická herečka v rozhovoru pro společnost Porod je krásný prozradila, že druhý porod byl „vkleče a do bazénku“. „Bylo to pravdu hodně rychlý. Nastaly tam trošku i komplikace, nicméně jsme to všechno zvládli... Porod trval tři hodiny,“ citoval ji server blesk.cz.

„Placentu jsem rodila asi až za hodinu a půl. Byla jsem z toho sama překvapená, u prvního porodu byla ta placenta venku skoro hned, asi za tři minuty, u toho druhýho porodu to bylo mnohem intenzivnější,“ svěřila se.

Naštěstí se během porodu také mohla spolehnout na svého partnera. „Potom když byl pupečník dotepanej, Ondra ho normálně přestřihl. Nechala jsem si zpracovat placentu a pupečník máme usušenej a schovanej,“ dodala Krejčíková.

Témata: Aneta Krejčíková