Veronika Žilková: Po 60 letech prodala rodinný klenot! Kvůli Agátě!

Agáta Prachařová se svými rodiči Jiřím Hanychem a Veronikou Žilkovou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 15:53

Rozvod Agáty Prachařové s manželem Jakubem zaměstnává celou rodinu. Největší starosti přidělal její mamince Veronice Žilkové, která musela učinit velice nepříjemné rozhodnutí. Z finančních důvodů prodala rodinný klenot.

Již od loňského roku se táhne rozvod Jakuba Prachaře s manželkou Agátou a podle všeho se řeší především majetkové vyrovnání mezi nimi. Nyní to v podstatě potvrdila její maminka Veronika Žilková.

Známá herečka se před několika týdny vrátila z Izraele, kde doprovázela manžela Martina Stropnického na diplomatické misi, do Česka. S něčím, k čemu měla v rodné zemi vztah, se ale musela rozloučit.

„Měli jsme šedesát let chalupu, ale z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze,“ uvedla Žilková dle webu idnes.cz v pořadu Život ve hvězdách.

Právě na chalupě většinou trávila dovolenou, a tak neví, co bude letos. „Manžel přijede v červenci na dovolenou, takže ji strávíme společně. Nevím tedy zatím kde, protože jsem prodala náš rodinný klenot,“ konstatovala.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová