Jiřina Bohdalová oněměla úžasem: Je tohle možné?!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 14:35 | Aktualizováno: 31. května 2020 10:43

Jiřina Bohdalová má mnoho fanoušků, ale někteří z nich jsou opravdu výjimeční. V těchto dnech promluvil člověk, kterému legendární herečka opravdu zásadně změnila život. Je tohle opravdu možné?

V Česku patří Jiřina Bohdalová mezi nejslavnější herečky, jméno si pochopitelně v dobách společného státu udělala i na sousedním Slovensku. Člověk by ale nečekal, že se o její slávě dozvědí až v Rusku, ale je to tak.

V nové řadě soutěže Máme rádi Česko se objeví osmadvacetiletý Basang Ungunov, který v každém díle zazpívá známou českou píseň, jejíž jméno se budou soutěžící pokoušet uhádnout. Rus přiznal, že k nám přesídlil právě kvůli slavné herečce.

„Pracoval jsem v Moskvě jako právník, ale byl jsem z toho města unavený. V té době jsem ale neuměl moc dobře anglicky, takže jsem neměl moc na výběr,“ vzpomínal Ungunov dle webu ahaonline.cz.

Prý se mu líbilo, jak zní český jazyk. „Viděl jsem několik pořadů s Jiřinou Bohdalovou, a i když jsem česky neuměl, naprosto všechno jsem chápal a smál jsem se tomu. A tak jsem tady,“ dodal.

Témata: Jiřina Bohdalová