Monika Bagárová: Tajemství dramatického porodu císařem!

Monika Bagárová porodila 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 9:05 | Aktualizováno: 31. května 2020 20:09

Středeční porod Moniky Bagárové se neobešel bez komplikací, nakonec vyšlo najevo, že zpěvačka rodila císařským řezem. O podrobnostech se rozpovídal její kolega z poroty SuperStar Leoš Mareš.

Monika Bagárová se tuto středu stala maminkou. Sympatické zpěvačce a jejímu partnerovi, MMA zápasníkovi Makhmudu Muradovovi, se narodila dcera Rumia, která dostala jméno po babičce z tatínkovy strany.

Právě celá rodina měla o maminku i miminko bezpochyby velký strach. Vyšlo totiž najevo, že porod proběhl předčasně a za poměrně dramatických okolností. Někdejší účastnice a nynější porotkyně SuperStar nakonec rodila císařským řezem.

Tajemství nakonec prozradil její kolega z poroty talentové soutěže. „Monika měla rodit příští týden, ale holčička nebyla otočená, tak chtěla mít svého porodníka a šla raději na císaře,“ řekl Leoš Mareš dle webu blesk.cz v Ranní show.

Z pochopitelných důvodů bude Bagárová chybět při nedělním finále SuperStar, její místo v porotě podle dostupných informací nezaujme žádný náhradník.

Témata: Monika Bagárová Leoš Mareš