Děsivý vzkaz ze záhrobí? Tenhle příběh o Petru Mukovi měl zůstat utajen!

Petr Muk

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. února 2018 10:57 | Aktualizováno: 8. února 2018 20:23

Věříte na duchy? Po příhodě, která se odehrála deset dní po úmrtí slavného zpěváka Petra Muka, možná budete. Začal snad komunikovat ze záhrobí?

Petr Muk byl miláčkem Čechů, přesto před osmi lety, v květnu 2010 ve svých pětačtyřiceti letech, nečekaně zemřel. V pražském bytě ho ráno našla udušeného na podlaze jeho manželka Eva. O deset dní později se ale odehrálo něco podivného...

Podivnou událost připomínající komunikaci se zemřelým Mukem prožil jeho kamarád Tomáš Waschinger se ženou. "Měli jsme na schodišti rozvěšené obrázky. Jednou večer Petr o jeden zavadil a shodil ho. Tomáš pak z legrace napsal na zeď: "Tady také jeden visel, ale Petr ho rozbil." Později jsme tam pověsili opravený obrázek a nápis se zakryl," popsala bubeníkova manželka pro Týden.

"Deset dní po Petrově smrti jsme čistili klavír, vzpomínali jsme na něj a plakali. Ačkoliv bylo bezvětří, ozvala se najednou strašná rána. A ten opravený obrázek najednou zase ležel rozbitý na zemi. Skoba přitom zůstala pevně ve zdi, ani se nehnula," dodala Waschingerova žena.

Co se skutečně odehrálo dodnes nikdo neví. Je to snad důkaz posmrtné existence? Náhoda? Nebo jen zafoukal vítr a obrázek shodil?

Témata: Petr Muk