Helena Vondráčková učarovala Slovákům: Kolik že jí je?

Helena Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 13:30

Helena Vondráčková si náležitě užívá toho, že se život v Česku vrací do normálu. Slavná zpěvačka se uvolnila na svém hausbótu, čehož si všimli i u sousedů na Slovensku. Měli tam pro ní jen slova chvály.

Helena Vondráčková je pochopitelně ráda za to, že se život pomalu vrací do normálu. Bezpochyby jí totiž chyběli fanoušci a možnost jim zazpívat své úspěšné hitovky. Však už také oznámila náhradní termíny koncertů.

Zatím si ale užívá volného času, což demonstrovala fotografií ze Slap, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu jen před několika dny. „V rámci uvolňování jsem se na hausbótu taky uvolnila,“ napsala zpěvačka a všimla si toho i u sousedů na Slovensku.

Pozornost snímku věnovala hned dvě tamní média. Web pluska.sk píše, že legenda naší populární hudby „předvedla i svou štíhlou postavu“. Je prý třeba uznat, že „vypadá opravdu dobře a spokojeně“. Pár řádků jí věnoval i server cas.sk.

Naši východní sousedé jsou zkrátka fascinováni tím, jak Vondráčková vypadá. Za necelý měsíc přitom oslaví již 73. narozeniny. O to víc je nejspíš ráda za již jednou zmíněné uvolňování.

Témata: Helena Vondráčková