Eva Pilarová (†80): Nové parte odhalilo tajemství o posledním rozloučení!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 12:15 | Aktualizováno: 28. května 2020 16:56

Více než dva měsíce po její smrti se uskuteční velké poslední rozloučení se zpěvačkou Evou Pilarovou, která odešla v polovině března. Tajemství odhalilo nové parte, které se v těchto dnech objevilo.

Když v polovině března letošního roku zemřela Eva Pilarová, situace v zemi umožňovala jen konání malého smutečního obřadu v kruhu nejbližší rodiny a přátel. Platila totiž velice přísná opatření proti šíření koronaviru.

Vdovec Jan Kolomazník však od první chvíle počítal s tím, že později uspořádá další rozlučkovou akci, které se bude moci zúčastnit větší množství osob. Nyní všechno nasvědčuje tomu, že se toho co nevidět dočkáme.

Podle informací webu blesk.cz se objevilo druhé parte s fotografií legendární zpěvačky, které avizuje mši na Strahově v příštím týdnu. Podepsali se pod něj Kolomazník, maminka, syn a dva vnuci Pilarové.

„Dovoluji si Vás pozvat na poslední rozloučení, při zádušní mši, s paní Evou Pilarovou, které se koná ve středu 3. června 2020 ve 12.00 hodin, v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie na Strahově,“ cituje server z dokumentu.

Témata: Eva Pilarová