Hvězdy Slunečné o tlaku od diváků: Chtějí po nich něco, co nemohou splnit!

Eva Burešová a Marek Lambora 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 11:37

Největšími hvězdami oblíbeného seriálu Slunečná jsou Eva Burešová a Marek Lambora, kteří se však ocitli pod nevídaným tlakem ze strany diváků. Lidé po nich totiž chtějí něco, co oni nemohou splnit.

Úspěch „primáckého“ seriálu Slunečná zcela zásadně promluvil do života dvou herců, kteří se v něm ujali hlavních rolí. Eva Burešová a Marek Lambora jsou známější než kdy dřív a na vlastní kůži poznávají, že popularita má i své stinné stránky.

Lidé si totiž přejí, aby se zápletka přenesla i do reálného života. „Diváci se zamilovali do našich postav Janka Linharta a Týny Popelkové a tak moc jim fandí, že by si přáli, abychom spolu žili i v reálném životě. Ale my jsme úplně jiní než naše postavy,“ řekla herečka dle webu idnes.cz v Show Jana Krause.

O radost z úspěchu Slunečné se však nechtějí nechat připravit a od diváků si nechtějí nechat nic vsugerovat. Rádi by totiž zůstali dobrými kolegy a přáteli. Před kamerou ale musí lásku předstírat, což je někdy hodně složité.

„Když jsme měli točit takovou jednu trochu milostnou scénu, resp. partnerský dialog zakončený pusou, oba jsme strnuli, protože jsme najednou nevěděli, co dělat. Do toho přišel rejža, co se děje… tak jsme mu to vysvětlili a nakonec jsme se dohodli na tom, jak to ošulit,“ prozradil Lambora.

Témata: Eva Burešová Marek Lambora