Karel Gott (†80): Pro její blaho se pořádně plácl přes kapsu!

Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 11:00 | Aktualizováno: 30. května 2020 21:25

Karel Gott dělal pro ženy, co jim na očích viděl. Pro blaho jedné konkrétní osoby se plácl přes kapsu opravdu pořádně. Komu kupoval šperky, hodinky, oblečení a dokonce i auto?

Od chvíle, kdy se stal slavným zpěvákem, neměl Karel Gott (†80) nikdy hluboko do kapsy. Přesto jeho nejstarší dcera, kterou vychovávala pouze její maminka Antonie, o darech od táty nechala slyšet, že to „nebylo nic zázračného“.

Když ale na některé konkrétní dary Dominika Gottová zavzpomínala, začalo být všem jasné, že na ní tatínek nešetřil. „Pamatuji si na báječný stereopřehrávač s obrovskými bednami na muziku, oblečení, hodinky,“ konstatovala podle webu cas.sk.

„Několikrát mi věnoval nádherný šperk, měl na jejich výběr skvělý vkus, což u mužů není úplně běžné,“ prozradila také. Konkrétně mělo jít např. o zlatý náhrdelník s diamanty. Mistr však Dominice obstaral i čistě praktické věci.

K osmnáctým narozeninám dostala Gottová od táty auto, jehož osud byl však strastiplný. „Jenže za dvě měsíce mi ho ukradli a to potom otec udělal obrovské gesto. Přenechal mi svoje vlastní luxusní BMW,“ dodala.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová