Dominika Gottová přiznala: Nevím, co bych dělala, kdyby…!

Dominika Gottová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 9:05 | Aktualizováno: 30. května 2020 17:13

Dominika Gottová patřila k těm, kteří měli během koronavirové epidemie štěstí. Do práce sice chodit nemohla, v její peněžence to ale nijak zvlášť nebylo znát. Ona sama přiznává, že neví, jak by si jinak se situací poradila.

Dominika Gottová musí tento týden tak nějak cítit, že se život opravdu vrací do normálu. Nejprve mohla konečně za maminkou Antonií na návštěvu do domova seniorů, poté se konečně vrátila do práce v baru v centru Prahy.

Možnost zase něco dělat si evidentně užívala. „Ani jsem si neuvědomovala, jak mi práce chybí. Za ty dva měsíce volna jsem si stihla zařídit byt, ale popravdě to už bylo dlouhé a já bedlivě sledovala zprávy, kdy se zase otevřou podniky, a těšila se na to jak malá holka,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

Nejstarší dcera slavného zpěváka dobře ví, že u některých lidí vedlo několik týdnů bez práce k existenčním potížím, s nimiž má ona sama zkušenosti z Finska. Tentokrát se jí naštěstí jakékoliv problémy vyhnuly.

„Celou dobu jsem pobírala 80 % platu, tak jsem naštěstí nestrádala, ale vím o lidech, kteří na tom nebyli dobře. Netuším, co bych dělala, kdyby to postihlo mě a já zůstala bez platu,“ přiznala Gottová.

Témata: Dominika Gottová