Jitka Zelenková přiznala: S expartnerem chodí na večeře!

Jitka Zelenková s Petrem Jandou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 22:07

Jitka Zelenková se po letech rozpovídala o jednom ze svých vztahů, který se s ní vlastně tak nějak táhne dodnes. Známá zpěvačka totiž přiznala, že s bývalým partnerem chodí na večeře i dnes.

Jitka Zelenková se pár dní před kulatými 70. narozeninami, které oslaví 5. června, rozhodla promluvit o osudovém vztahu s kolegou z branže. Nakonec jim to nevyšlo a každý šel dál svou cestou v osobním i pracovním životě.

Řeč je o dlouhá léta trvajícím románku s kapelníkem a hudebníkem Ladislavem Štaidlem, který byl přitom ženatý, což zpěvačka dobře věděla. Také mu podle svých slov nechtěla rozbít rodinu, ale nemohla si pomoct.

Zhruba v polovině osmdesátých let ale došli ve vztahu na křižovatku a museli se rozhodnout. Zelenková a Štaidl se rozešli koncem roku 1986, půl roku nato zpěvačka opustila orchestr a dala se na sólovou dráhu.

„Důvod byl rozdílný názor na muziku. Nekomunikovali jsme spolu dobrých deset let. Dnes máme opět korektní a přátelský vztah. Čas od času zajdeme na večeři i s jeho přítelkyní Míšou,“ prozradila webu pluska.sk.

Témata: Jitka Zelenková Ladislav Štaidl