Co se stalo, když Karel Gott (†80) umřel? Dcera to přiznala narovinu!

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 19:01 | Aktualizováno: 31. května 2020 13:33

Všichni si ještě vzpomínáme, co se dělo loni v říjnu poté, co zemřel zpěvák Karel Gott. Až nyní přiznala jeho nejstarší dcera Dominika, jak tatínkův odchod změnil ji. Co si tenkrát uvědomila?

Je to už více než půl roku, co legendární zpěvák Karel Gott (†80) podlehl vážné nemoci. Tři z jeho čtyř dcer mu byly do poslední chvíle nablízku, jen kontroverzní Dominika byla v době jeho smrti v zahraničí, kde tou dobou žila.

Mistrova nejstarší dcera nyní narovinu přiznala, co se v její hlavě odehrávalo poté, co se o tatínkově odchodu dozvěděla. „Poté, co mi umřel tatínek, jsem si hodně věcí uvědomila. Maminka tu nebude navždy, a tak chci s ní trávit co nejvíc času,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

V minulosti přitom Dominice stačilo, aby si s rodiči zavolala, teď nedá na osobní kontakt s maminkou dopustit. Dřív přitom nebylo výjimkou, že za nimi z Finska přiletěla jen jednou za dva roky. „To už se nebude opakovat,“ slibuje.

Jak vás ostatně stars24.cz informoval, Gottová v tomto týdnu využila příležitosti, že už je opět možné navštěvovat domovy seniorů, a vyrazila za maminkou Antonií, od které bydlí jen pár set metrů.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová