Tereza Kerndlová se konečně vrací domů? Vyjde to, věří!

Tereza Kerndlová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 13:27

Jen před pár dny oslavil její tatínek půlkulaté 75. narozeniny, Tereza Kerndlová mu však mohla popřát jenom na dálku. Koronavirus jí totiž udělal pořádnou čáru přes rozpočet. Teď to snad konečně vypadá na šťastný konec.

Terezu Kerndlovou uvěznil nový koronavirus ve španělské Marbelle, a to na pořádně dlouhou dobu. I když se snažila domů do Česka dostat už na počátku dubna, letecká doprava byla tehdy prakticky ze dne na den přerušena. Pomalu se opět rozjíždí až v těchto dnech.

Její pobyt v zahraničí se mezitím protáhl na tři měsíce. „Den 95. Píšu si na to kachličky v kuchyni společně s náplní dne pro lepší přehled. Dnes koupeny letenky domů na 5. června,“ oznámila před pár dny oblíbená zpěvačka.

Tentokrát už dcera zpěváka Ládi Kerndla věří, že to vyjde. „S největší pravděpodobností by to mělo vyjít… přestup v Curychu a pak směr Praha! Takže je to vidina toho, že brzo budu zase zpět v ČR,“ konstatuje. A za jednu věc se nezapomněla pochválit.

„Každopádně, odjet v únoru na 10 dní k moři a vydržet s obsahem kufru až do teď, když je úplně jiné podnebí, není zrovna lehká disciplína. Mám tu teplákovky s podšívkou a vše s dlouhým rukávem. Pravda, že mi móda dost chybí, obchoďáky jsou do teď zavřené, online nákupy v zahraničí jsou risk, tak mám teď aspoň dvoje šaty a radost,“ dodala Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová