Vyměnila ho za Soukupa! Mátlová vrací Janečkovi úder!

František Janeček a Tereza Mátlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 12:09 | Aktualizováno: 26. května 2020 16:58

Tereza Mátlová před časem vyměnila Františka Janečka za Jaromíra Soukupa, což médiím oznámil opuštěný hudební producent. Pěvkyně se s odstupem několika týdnů rozhodla, že mu úder vrátí.

Před několika týdny plnil stránky příběh jednoho zajímavého milostného trojúhelníku. František Janeček prozradil médiím, že matka jeho dcery Tereza Mátlová má nyní blízko k mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi.

Zatímco producent mluvil, jeho někdejší partnerka dlouho mlčela. Promluvila až v těchto dnech a evidentně ničeho nelituje. „Cítím se šťastná a milovaná,“ řekla webu prozeny.blesk.cz. Nelichotivá vyjádření na svou adresu se jí ale samozřejmě nelíbila.

„Lhostejné mi to nebylo, už kvůli Emilce. Musím počítat s tím, že vše, co se o mně napíše, bude jednou číst mé dítě,“ svěřila se pěvkyně, která však ví, že je všechno proměnlivé a pomíjivé. „Takže, co je psáno, je ‚za chvíli starý‘,“ konstatuje.

„Myslím, že láska, nadhled, pochopení a víra v to, že třeba ještě všechno bude jinak, jsou podstatnější. Ale samozřejmě mě mrzí, když se o mně něco škaredého napíše. Jenomže to nezměním,“ dodala Mátlová.

Témata: Tereza Mátlová František Janeček Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)