Andrea Pomeje překvapila: Určitě budu těhotná, prohlásila!

Andrea Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 10:51

O možném těhotenství Andrey Pomeje se spekuluje poměrně často. Naposledy k tomu přispěla sama dýdžejka, když napsala na sociální síti zajímavá slova. S čím do budoucna počítá?

Andrea Pomeje nedávno přitáhla velkou pozornost, když promluvila na téma hormonální antikoncepce, kterou označila za mnohem horší zákrok do těla než potrat. Ten přitom, jak vyšlo najevo, podstoupila.

Celá záležitost má navíc zajímavou dohru. Jde o odvážnou fotografii, kterou vdova po oblíbeném herci k příspěvku o antikoncepci připojila. Později totiž na sociální síti přiznala, že původně chtěla zvolit jiný snímek.

„Tahle se mi ‚tenkrát‘ líbila víc, ale prý se nehodila k statusu ohledně antikoncepce, když tam vypadám celkem těhotná,“ vysvětlila sympatická dýdžejka fanouškům a opět tak přiživila opakující se spekulace.

Ostatně Andrea už je pěkně dlouho zadaná za svalovce Petra Plačka, nedávno se spolu dokonce přestěhovali do nového domu. Na společné dítě ale zatím nedojde. „Ne, nejsem těhotná! Ale určitě ještě někdy budu!“ uvedla Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje