Kateřina Brožová: Skončila na kapačkách! Co se stalo?

Kateřina Brožová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 9:02 | Aktualizováno: 26. května 2020 15:53

Kateřině Brožové se návrat k divadlu poměrně brzy zkomplikoval. Hned na jedné z prvních "pokoronavirových" zkoušek se ozvaly zdravotní potíže. Herečka nakonec skončila v nemocnici na kapačkách.

Hercům opatření proti šíření koronaviru prakticky znemožnila vykonávat jejich profesi, není tedy divu, že tak trochu vypadli ze cviku. Pro některé byl návrat do práce obzvlášť bolestivý. Vyprávět o tom může Kateřina Brožová.

Nadšení v její tváři brzy vystřídaly bolestivé grimasy. „Při zkoušce v Divadle Broadway se náhle dostavila ukrutná bolest zad, pravděpodobně to jsou následky z mých dřívějších úrazů,“ svěřila se webu super.cz.

„Zkoušku v divadle jsem ještě pomocí tišících prášků protrpěla, ale večer jsem už nemohla ležet, sedět ani chodit, prostě se má záda po čase opět ozvala a já musela vyhledat lékařskou pomoc. A tak jsem skončila v noci na pohotovosti na kapačkách,“ prozradila herečka.

Následující dva dny musela zůstat doma a být v klidu, což se jí během karantény nedařilo a nejspíš si to vybralo svou daň. „Během nouzového stavu jsem se také věnovala více než obvykle fyzické práci jak doma, tak i na zahradě, a to je důsledek,“ dodala Brožová.

Témata: Kateřina Brožová