Dominika Gottová šokovala Slovensko: Pikantní detaily intimního života!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 8:30 | Aktualizováno: 26. května 2020 14:14

Co by na to asi řekl sám Karel Gott? Zpěvákova nejstarší dcera Dominika se rozhodla promluvit o svém intimním životě, a to do takového detailu, že to šokovala nejen Čechy, ale i naše slovenské sousedy.

Dominika Gottová se opravdu neštítí ničeho, ale tentokrát vyvolala její slova opravdu mimořádnou pozornost. Její nebývale upřímné zpovědi o intimním životě si všimla i slovenská média a u našich sousedů jsou v šoku.

Tamní server cas.sk píše, že nejstarší dcera legendárního zpěváka v knize Můj táta Karel odhalila dráždivé informace o své osobě. „Se svou první dívkou jsem se seznámila, když mi bylo asi dvacet let,“ přiznala mimochodem.

„Řekněme, že jsem od té doby bisexuálka, protože dnes mě při pohledu na nějakou dívku napadne, jaké by to s ní asi bylo,“ svěřila se Gottová ve zmíněné publikaci, kde také promluvila o orgiích s muzikanty.

Jejího stále ještě právoplatného manžela Tima Tolkkiho z toho ovšem vynechte. „Randila jsem s baskytaristou Joeym DeMaio. Když jsme byli v USA, proběhl skupinový sex s jeho kamarádem a dalšími děvčaty,“ šokovala Dominika.

Témata: Dominika Gottová