Lucie Bílá si přeje miminko? Tohle mluví za vše!

Lucie Bílá s přítelem Radkem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 13:39 | Aktualizováno: 25. května 2020 19:14

Lucie Bílá určitě sleduje, že mít miminko ve vyšším věku není nemožné. Přemýšlí snad o tom, že by to se svým přítelem Radkem také ještě zkusila? Na sociální síti dala jasně najevo, že by si někdo měl pospíšit.

Starších maminek je mezi slavnými Češkami v poslední době poměrně dost. Jen před pár dny porodila ve 42 letech svého třetího potomka modelka Alena Šeredová, počátkem května zase oznámila těhotenství osmačtyřicetiletá Vendula Pizingerová.

Vdova po hudebním skladateli má výrazně mladšího partnera, což platí i o Lucii Bílé a jejím svalovci Radku Filipim. Oblíbená Slavice se před pár dny pochlubila na sociální síti fotografií miminka.

„Není nic krásnějšího než miminka,“ dojímala se zpěvačka nad snímkem. Následně ale fanouškům vše vysvětlila. „Toto je Amálka a je to pravnučka mé milované kamarádky,“ prozradila lidem.

Na závěr ale naznačila, že by si miminko možná přece jen přála. Už by se ale raději stala babičkou, nikoliv maminkou. „Tak si říkám, že asi zavolám Filipovi, ať si pospíší,“ uzavřela příspěvek Bílá.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi