Monika Bagárová upřímně o dění před porodem: Stihli jsme to!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 8:35 | Aktualizováno: 25. května 2020 15:28

Monika Bagárová už pomalu vyhlíží termín porodu, přesto stále stíhá hodně věcí, i když je už v hodně pokročilém stádiu těhotenství. Co si společně s partnerem Makhmudem užila naposledy?

Je to již pět měsíců, co se Monika Bagárová a její partner Makhmud Muradov pochlubili, že čekají miminko. Všem jejím fanouškem je tedy jasné, že opravdu každou chvílí může zamířit na porodní sál. Co všechno už se stalo předtím, než k tomu dojde?

Pár už má mimochodem za sebou těhotenské focení, které si sympatická zpěvačka podle svých slov od začátku do konce opravdu moc užila, za což mohl i skvělý tým. Výsledkem se navíc pochlubila na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika), Kvě 23, 2020 v 11:34 PDT

„Láska. Stihli jsme to. Máme krásnou památku a společný další nezapomenutelný zážitek,“ okomentovala fotografie někdejší účastnice a nynější porotkyně hudební talentové soutěže SuperStar.

V ní by měla setrvat až do konce, pokud tedy vše půjde podle plánu. „Termín porodu mám 4. června, takže pokud bude finále (SuperStar) koncem května a bude všechno v pořádku, budu tam,“ řekla webu markiza.sk.

Témata: Monika Bagárová