Tereza Ramba: Zajímavé přiznání o těhotenství!

Tereza Voříšková porodila 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 20:19

Tereza Ramba předběhla současný babyboom mezi slavnými Češkami, protože se maminkou stala už v loňském roce. Až nyní ale učinila zajímavé přiznání o těhotenství. Změnila tehdy svůj životní styl.

Loni se Tereza Ramba (za svobodna Voříšková) stala maminkou, v listopadu fanouškům poprvé ukázala prvorozeného syna. Aktuální držitelka Českého lva pro nejlepší herečku v hlavní roli není nijak zvlášť sdílná, v těchto dnech ale poskytla jeden zajímavý rozhovor.

Vrátila se v něm mimo jiné do období těhotenství a přiznala zajímavou věc. „Poslední veganství padlo asi ve třetím měsíci těhotenství,“ práskla na sebe oblíbená herečka webu aktualne.cz.

„Dostala jsem obrovskou chuť na steak od mámy. Byl výborný a nebyl poslední. Myslím, že není důvod být radikální vegan, ani ‚brčkař‘, ale že úplně stačí pohlídat si třeba to, jaké maso jíte a jak často,“ vysvětlila.

O synovi pak promluvila ještě v souvislosti s cestováním. „Měla jsem pořízenou zimní výbavičku a plánovala jsem Slunce vzít v zimě na fjordy, ale první měsíc po porodu jsem nebyla schopná sama dojít ani do obchodu,“ přiznala Ramba.

Témata: Tereza Voříšková