Co se stalo hvězdě Ulice? Kráska se změnila k nepoznání!

Tereza Bebarová 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. května 2020 15:38 | Aktualizováno: 22. května 2020 19:58

Tak takhle ji opravdu neznáme! Seriálová hvězda Tereza Bebarová se na sociálních sítích „pochlubila“ fotkou bez make-upu a s rozcuchanou kšticí. A fanoušci se nestačí divit. Vůbec ji nepoznávají!

Tereza Bebarová, která se po dlouhých letech definitivně rozloučila s nekonečným seriálem Ulice, se opravdu nebojí ukázat své nedokonalosti! Na instagramu zveřejnila koláž dvou fotek – před a po návštěvě kadeřníka. Kvůli nouzovému stavu totiž musela dlouho oželet profesionální péči o své kadeře! 

Teď navštívila podnik svého oblíbeného kadeřníky Jendy Jirky, který se proslavil díky účasti v pořadu Peče celé země. Jenda ukázal, že umí nejen péct, ale že také bravurně ovládá svou původní profesi! Tereza Bebarová byla totiž před jeho zásahem k nepoznání! 

Herečka se také svěřila, že se pečlivě připravuje na vlastní pořad. „Příprava na pilotní díl pokračuje. Už jste si taky oprášili svého kadeřníka?“ ptá se herečka svých fanoušků a fanynek.

Její příznivci se opravdu nestačí divit. Terezu Bebarovou by totiž bez make-upu vůbec nepoznali! „Bez make-upu vypadáte úplně jinak ale hezká jste pořád,“ myslí si jedna z fanynek. „Bože, ty jsi kočka, Terez,“ rozplývá se Hanka, další soutěžící z pořadu Peče celá země.

Témata: Tereza Bebarová Soutěž Peče celá země