Jakub Prachař: Nový kšeft? Je to hodně zvláštní!

Jakub Prachař 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 15:24 | Aktualizováno: 22. května 2020 16:59

Hercům doba koronavirová moc nepřeje, dokonce někteří z nich museli na brigádu. Nový kšeft možná objevil i Jakub Prachař. Je však třeba říct, že to hned na první dojem působí hodně zvláštně.

Agáta Prachařová se v rozhovoru pro web idnes.cz nechala slyšet, že podle její zkušenosti se dá uživit propagací nejrůznějších výrobků na sociální síti. Ostatně její instagramový profil je takových příspěvků plný.

Její stále ještě právoplatný manžel Jakub Prachař je na sítích aktivní spíš sporadicky. Také on ale poslední a také jediné dva květnové příspěvky označil jako „placenou spolupráci“. Nikomu však neuniklo, že to pojal poněkud svérázně.

Posuďte to sami. „Protože nejsem rasista, tak Vám oznamuji, že Radek Banga dnes startuje svým novým hitem a do konce roku se dočkáme jeho nového alba. Za toto hlášení jsem obdržel 6 slepic, psa a hodinky,“ napsal herec a moderátor při první takové příležitosti.

V druhém případě lákal do podniku v Italské ulici v Praze. „Kdyby někdo chtěl, maj tu všechno. Oblečení, názor a klid. Dostal jsem vycpanou lišku a vltavín. Ať žije Bedřich Smetana,“ uvedl Prachař.

Témata: Jakub Prachař