Čestmír Řanda mladší (†60): Příčina smrti ODHALENA!

Čestmír Řanda ml.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 11:27

Náhlá smrt Čestmíra Řandy mladšího, ke které došlo na začátku minulého týdne, překvapila jeho kolegy a přátele. Od první chvíle všechny zajímala příčina smrti. Prozradila ji jeho partnerka.

Minulé pondělí zaskočila přátele a kolegy z branže zpráva o úmrtí herce Čestmíra Řandy mladšího. Od první chvíle se spekulovalo o zdravotních problémech, konkrétně o infarktu. Na oficiální stanovisko si však museli všichni počkat.

Teď už je však jasno. Podle webu ahaonline.cz ho opravdu zabil masivní infarkt. Potvrdilo se tak rodinné prokletí, jelikož srdeční selhání stálo i za smrtí jeho otce Čestmíra Řandy staršího, svého času také známého herce a divadelního režiséra.

Jeho partnerka Michaela zmíněnému serveru prozradila, co jí po Čestmírovi zbylo. „Nechám si jeho deníky na památku. Maloval do nich milovaná letadla, ale třeba si tam zaznamenával naše společné výlety, kde a kdy jsme byli,“ svěřila se.

Nyní zbývá vyřešit ještě záležitost Řandova pohřbu. Přítelkyně se už dřív nechala slyšet, že si umí představit větší pohřeb např. v Praze, ale sama jej zařídit nezvládne. Druhou variantou je menší obřad v Liberci, kde spolu žili.

Témata: Čestmír Řanda ml.