Monika Bagárová strachy bez sebe: Bude to válka, píše její partner!

Monika Bagárová s partnerem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 10:50

Monika Bagárová má bezpochyby obavy z blížícího se porodu, ale strach má často i svého partnera Makhmuda, který zápasí v kleci. Respektovaný MMA zápasník by se do ní rád brzy vrátil.

Monika Bagárová už je v opravdu pokročilém stádiu těhotenství, což potvrdila, když v těchto dnech prozradila termín porodu, který připadá už na začátek června. Na miminko už se jistě těší i její partner Makhmud Muradov.

MMA zápasník se zatím nerozhodl, jestli bude u porodu osobně přítomen, jelikož prý nechce vidět svou přítelkyni v bolestech. On sám je přitom na bolest zvyklý. Sympatická zpěvačka bude nejspíš brzy opět strachy bez sebe, protože populární Uzbek chce opět zápasit.

„Ahoj Carlosi! Všiml jsem, že už si se dostal ze zranění a znova trénuješ, tak co říkáš, že by jsme dodělali započatý byznys a sdíleli spolu klec? Ukažme všem fanouškům skvělou válku v tomhle zápase! Kdo by chtěl vidět ten zápas?“ napsal Muradov tento týden na instagramu.

Uvidíme, zdali soupeř na výzvu zareaguje a zápas se výhledově uskuteční. Výdělky sportovce se rodině jistě budou hodit, jelikož Bagárová půjde pochopitelně na mateřskou dovolenou. Hudebníkům navíc úplně nesvítá na lepší časy.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov