Karel Gott (†80): Je to i jeho vina! Stálo to miliony!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 8:30 | Aktualizováno: 22. května 2020 14:22

Karel Gott zprvu nebyl úplně zodpovědným rodičem, což si mohl vyčítat především v případě Dominiky Gottové. Moc by ho nejspíš netěšilo, co se kolem nejstarší dcery děje právě v těchto dnech. Zvlášť když je to tak trochu jeho vina.

Karel Gott se během svého života stal otcem čtyř dcer, ale jen o ty dvě nejmladší jevil zájem hned od první chvíle. Zatímco druhou nejstarší Lucii absence tatínka v životě nijak zvlášť nepoznamenala, u Dominiky Gottové to působí přesně naopak.

Své si o jejím vychování myslí i Šárka Rezková, která jí sice před několika měsíci nabídla pomoc, vděku se za to ale rozhodně nedočkala. „Myslím, že byla Dominika zvláštně vychovávaná a má úplně jiné hodnoty,“ cituje web ahaonline.cz její slova pro časopis Pestrý svět.

Nejspíš za to zčásti může také Gott, který měl v době jejího dětství úplně jiné starosti. Později se to ale snažil nejstarší dceři svým způsobem vynahradit. „Karel Dominice často pomáhal, když byla ve Finsku. Nacpal do ní spoustu peněz. Pohybuje se to v řádech milionů,“ dodala zpěvačka.

Gottová a Rezková se v posledních dnech pustily do slovního konfliktu, ve vzduchu dokonce visí trestní oznámení. Navíc do něj už zatáhly i vdovu Ivanu Gottovou.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Šárka Rezková